В Конгресі США обіцяють Трампу жорстку реакцію в разі відміни санкцій проти РФ

Демократ Адам Шифф заявив, що в разі пропозиції обраного президента Трампа зняти санкції з Путіна і Росії, йому протистоятимуть і демократи, і республіканці.

Трампу вже пригрозили на рахунок відміни санкцій проти Путіна. Фото: BBC.com.

Адам Шифф, член палати представників від Демократичної партії, в інтерв'ю АВС розповів, що очікує Дональда Трампа, якщо він вирішить скасувати антиросійські санкції, передають Патріоти України.

За словами Шиффа, діюча адміністрація ввела справедливі санкції проти Росії, але, якщо Трамп спробує скасувати їх, його чекає жорстке протистояння, причому, не тільки з боку демократів, а й з боку республіканців.

«Обраний президент зіткнеться з дуже рішучою і жорсткою реакцією. У Конгресі США не вважають, що вжитих Обамою санкцій проти РФ вистачить для стримування російської агресії, тому їх скасування для Трампа нереально. Крім того, гарантую вам, що ви побачите підтримку навіть більш жорстких обмежень і з боку демократів, і з боку республіканців», - заявив Шифф.

Нагадаємо, що після того, як Обама ввів нові санкції, Путін відповів йому, що не збирається діяти за таким же у відповідь принципом, і, навпаки, запросив американських дипломатів разом з сім'ями на новорічні ялинки. Трампа такий жест «доброї волі» шокував, і в своєму Твіттері він похвалив російського президента.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Новий поворот: Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

середа, 8 травень 2024, 9:59

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. Дослівно: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, от...