У Кремлі чути скрегіт зубів: У Києві урочисто відкрили нове представництво НАТО (фото)

У відкритті нового офісу Альянсу в українській столиці взяв участь його Генсек Йєнс Столтенберг.

Фото:facebook

Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг взяв участь у відкритті нового офісу Альянсу в Києві. Про це йдеться у повідомленні Офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе в Facebook, передають Патріоти України.

"НАТО вперше у своїй історії створює унікальне представництво саме в Україні - країні, яка має статус особливого партнера. Ні в одній іншій країні-партнері Північноатлантичного Альянсу немає подібного повномасштабного дипломатичного представництва", - заявила віце-прем'єр.

Климпуш-Цинцадзе також зазначила, що відкриття цього представництва прискорить темпи зближення України з НАТО і сприятиме у майбутньому вступу країни в Альянс.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...