У Кремля свої плани: У Москві розповіли, де хочуть розмістити поліцейську місію на Донбасі

Прес-секретар Путіна Пєсков зазначив, що на їх думку озброєні представники ОБСЄ мають стояти зовсім не на українсько-російському кордоні.

Дмитро Пєсков. Фото:ukrainian.voanews.com

Збройні представники ОБСЄ повинні бути розміщені на Донбасі на лінії розмежування, а не на українсько-російському кордоні. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Мова йде про лінії розмежування. Тут важлива згода "ополченців". Важлива згода представників Донбасу, і перед тим як формалізувати якесь загальне розуміння, потрібно досягти цього розуміння", - сказав він.

За його словами, мова йде виключно про лінію розмежування, яка проходить між "силами повстанців" і Збройними силами України.

"У Мінських домовленостях все написано щодо контролю над кордоном і черговість теж прописана, тому тут нічого обговорювати. Там підписи стоять і України, всієї "нормандської четвірки", - додав він.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...