"У Києві видніше, хто повинен бути прокурором": ЗМІ заявили про готовність президента висунути Жебрівського на посаду Генпрокурора

Сам керівник ДОЦА заявив, що не отримував пропозицій очолити ГПУ.

Павло Жебрівський. Фото:www.ukrinform.ua

Президент Петро Порошенко нібито готовий висунути на посаду генерального прокурора України голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського. Про це повідомляють джерела в Адміністрації глави держави, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

За інформацією джерела, після свят переговори щодо кандидатури нового генпрокурора поновилися.

Співрозмовник розповідає, що Порошенко готовий внести до Верховної Ради кандидатуру Павла Жебрівського на посаду генерального прокурора України, з яким збирається обговорити цю тему, ймовірно, вже в найближчі дні.

Відзначимо, сам же керівник ДОЦА Павло Жебрівський заявив, що не отримував пропозицій очолити Генеральну прокуратуру України.

За словами Жебрівського, у нього є дуже важлива і вкрай необхідна для України робота - це відновлення Донеччини та впровадження в тих регіонах України.

"До мене ніхто не звертався з приводу мого балотування на генпрокурора, а вам в Києві видніше, хто повинен бути генпрокурором", - підкреслив він.

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...

"Ми бачимо": Росіяни мають великі запаси радянської військової техніки, - військовий ЗСУ

понеділок, 6 травень 2024, 17:30

Російські окупанти мають великі запаси радянської техніки. Про це в ефірі "Київ24" повідомив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. За його словами, в основному росіяни відправляють ...