У кишені "стирчав український паспорт": У Москві Жириновський побився з учасниками мітингу (відео)

Скандальний лідер ЛДПР погрожував тюремним терміном на три роки всім учасникам мітингу.

Фото: скрін відео

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський побився з одним з учасників мітингу проти пенсійної реформи на Пушкінській площі в Москві. Про це повідомляють Патріоти України.

"У мережі з'явилося кілька відео, які закарбували політика, який прийшов на акцію в центрі Москви. На адресу Жириновського звучать образи, він вступає з людьми в перепалку, яка переростає в бійку.

На одному з роликів видно, як Жириновський стоїть над лежачим на землі чоловіком, вимагає від нього паспорт і загрожує", - йдеться в повідомленні.

Жириновський кидався на людей і кричав, що "від них нічого не залишиться і батьки ніколи їх не знайдуть". Також він погрожував тюремним терміном на три роки всім учасникам мітингу.

"Зараз як дам в твій череп, що ти будеш кров'ю стікати!", - закричав Жириновський і вдарив чоловіка в обличчя. Потім на прес-конференції Жириновський стверджував, що бійки не було, він "намагався пройти, щоб нікого не зачепити, тому хтось, можливо, спіткнувся".

У ЛДПР заявили, що ініціатором конфлікту нібито був громадянин України:

"Багато хто помітив, що у цього провокатора стирчав зі штанів український паспорт. Виходить, в Києві зовсім знахабніли. Спочатку зруйнували, розікрали власну країну. А тепер засилають своїх агентів-провокаторів на мітинги в Москву".

Як повідомлялося раніше, 9 вересня на акціях проти пенсійної реформи в 33 містах Росії затримали 839 осіб. Найбільше затриманих у Санкт-Петербурзі (354) і Єкатеринбурзі (129). Також в Москві порушили кримінальну справу стосовно одного учасника акції.

Джерело: Интерфакс

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...