У Луценка закрили всі кримінальні справи проти Яценюка

За словами першого заступника генпрокурора Дмитра Сторожука, своїми зверненнями до Генпрокуратури народні депутати зводять політичні рахунки.

Арсеній Яценюк. Фото:112.ua

Генеральна прокуратура закрила кримінальні справи стосовно лідера "Народного фронту", екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, які були порушені за зверненнями нардепа Дмитра Добродомова. Про це в інтерв'ю Укрінформу розповів перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук, зазначають Патріоти України.

"Генпрокуратура була зобов'язана зареєструвати ці заяви. Обидві справи закриті, тому що встановлена відсутність кримінального правопорушення. Цим займалося Головне слідче управління під керівництвом Юрія Столярчука. Все це вигадки, які ми чули від різних політиків і які не знайшли свого підтвердження", - сказав він .

За словами Сторожука, своїми зверненнями до Генпрокуратури народні депутати зводять політичні рахунки.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...