У Львові сесія міської ради переросла в бійку (відео)

На засіданні планувалося розглянути питання про ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Активісти увірвалися на засідання сесії Львівської міської ради. Фото: ZIK.

Сесія Львівської міської ради, де планувався розгляд ситуації на сміттєзвалищі під Львовом, закінчилася бійкою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що на сесії, яка повинна була початися о 10.00, планували розглядати питання ситуації на сміттєзвалищі під Львовом, де стався зсув і пожежа, загинуло щонайменше троє людей.

Однак уже близько 9:00 під стінами міськради почали збиратися активісти, при цьому для охорони будівлі залучили кілька сотень бійців Нацгвардії.

Через кілька хвилин після початку сесії в зал увірвалися активісти, які почали бійку з депутатами. Вони закликали обранців спуститися вниз і вирішити ситуацію, так як силовики застосували проти людей газ.

Після бійки секретар Львівської міськради Анатолій Забарило оголосив про завершення сесії.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"