У Москві поліція затримала Навального у під'їзді його будинку (відео)

​Опозиціонер прямував на мітинг в Нижньому Новгороді.

Олексій Навальний. Фото:24 Канал

У Москві в під'їзді власного будинку поліція затримала російського опозиціонера Олексія Навального. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Як завжди. Затримали, привезли, охороняють і ніхто нічого не знає. За що, кажу, затриманий? - Зараз розберемося", - розповів він, зазначивши, що він прямував на потяг в Нижній Новгород для участі в мітингу.

До того ж Навальний оприлюднив в Instagram відео затримання.

Як пояснили правоохоронці, опозиціонера затримали для "дачі пояснень". На зауваження про те, що він поспішає на потяг, поліцейські лише сказали Навальному, що вони все розуміють.

Пізніше політик написав, що його затримали за спробу взяти участь у дозволеному мітингу.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...