У Миколаєві представники націоналістичних партій та бійці АТО побилися з "афганцями" (фото, відео)

Унаслідок зіткнень постраждалі є з обох сторін.

У Миколаєві націоналісти і учасники АТО побилися з «афганцями». Фото: Преступности.НЕТ.

У середу, 10 травня, в Миколаєві члени націоналістичних партій ВО "Свобода", "Національний корпус", а також учасники АТО в офісі Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів і запасу побилися з воїнами-інтернаціоналістами. Наразі на місці події перебувають співробітники патрульної поліції, спецроти поліції (колишній "Беркут") заступник начальника Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Олександр Селіверстов, передають Патріоти України з посиланням на Преступности.НЕТ.

За наявною інформацією, у керівника обласної організації воїнів-інтернаціоналістів Юрія Солов'я розбита голова. На місце події прибули медики, які пройшли всередину будівлі. Більше нікого туди поліція не пускає.

Унаслідок зіткнень є постраждалі з обох сторін.

За інформацією видання Новости-N, у Солов'я розбита голова, ще у деяких синці та садна. Водночас, за інформацією Преступности.НЕТ, постраждали два учасники АТО: в одного зламана рука, у другого - розбита голова.

У коментарі виданню представник "Нацкорпусу" Денис Янтар розповів, що бійку спровокували самі "афганці". У підсумку Юрія Солов'я під охороною спецназівців вивели з будівлі і посадили в карету швидкої медичної допомоги.

Напередодні, 9 травня, між учасниками АТО й воїнами-інтернаціоналістами сталася бійка поруч з меморіалом Героям-ольшанцям. Причиною конфлікту став червоно-чорний прапор, з яким один з учасників АТО зайшов в колону до воїнів-інтернаціоналістів. Його спробували виштовхати і почали бити.

Крім того, на відео зафіксовано, як Юрій Соловей вдарив рукою в обличчя учасника АТО Артема Щоглу, після чого ще завдав удару ногою по ньому, коли той присів.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...