"У нас про це не говорить тільки ледачий. Хто не думав підірвати Банкову чи Верховну Раду?" - Савченко перед допитом в СБУ (відео)

Нардеп стверджує, що вона аж ніяк не ховалася від слідства і у неї була важлива робота в Страсбурзі.

Надія Савченко. Фото:скрін відеоПозафракційний народний депутат Надія Савченко перед походом на допит в СБУ висловила думку, що протестні настрої популярні в українському суспільстві. Про це Савченко сказала під час брифінгу перед будівлею СБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Канал 24.

"Хто не думав підірвати Банкову чи Верховну Раду? Ми що, живемо в 1937 році, в сталінські часи, коли це є злочином? Про це не можна говорити на вулиці? У нас про це не говорить тільки ледачий. В соцмережах гуляє запис, що 98 % українців допомогли б Рубану розвантажити меблі", - заявила нардеп.

Надія Савченко стверджує, що вона аж ніяк не ховалася від слідства і у неї була важлива робота в Страсбурзі, адже вона вела переговори про звільнення з Росії полонених політв'язнів. Вона запевняє, що є певна надія. Можливо, через три місяці після виборів президента Росії можуть відпустити українців.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...