"У нас все ще є країна, все ще є нація, і мене не хвилює, чого хоче президент Путін": Заява Яценюка викликала істерику серед росіян

Яценюк заявив, що Росія - це виклик для Заходу. Також екс-прем'єр нагадав, що політичне рішення конфлікту на сході України знаходиться в Мінських домовленостях, проте Росія не виконує їх:

Арсеній Яценюк. Фото:скрін відео

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ефірі програми HARDtalk на BBC зі Стівеном Сакуром заявив, що його не хвилюють бажання президента Росії Володимира Путіна. Відео з інтерв'ю Яценюк виклав на своїй сторінці у Fаcebook, зазначають Патріоти України.

"Хто такий Володимир Путін в контексті НАТО і української незалежності? Я кажу про те, що українська армія сильна. Я говорю про те, що українському народу вдається виживати. У нас все ще є країна, все ще є нація, і мене не хвилює, чого хоче президент Путін", - сказав Яценюк.

Крім того, він заявив, що Росія - це виклик для Заходу. Також Яценюк нагадав, що політичне рішення конфлікту на сході України знаходиться в Мінських домовленостях, проте Росія не виконує їх:

"Причина цього дуже проста - Путін хоче мати нову геополітичну структуру світу. Він хоче правити світом або хоча б частиною світу. Він хоче відновити сферу впливу, він хоче захопити Україну".

Ці слова викликали справжній резонанс в російському сегменті інтернету, який просто вибухнув передруком інтерв'ю, проте, поданого в явно пропагандистському ключі.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...