У неї була така мрія? "Политическому трупу от жителей Мариуполя", - активісти принесли для Наталії Королевської траурний вінок (фотофакт)

Тільки-но 9 травня Королевська вихопила від жителів Слов’янська яйцями та бриліантом зеленим (в народі просто – зеленка), і на тобі – знову відправилась на горіхи заробляти.

Активісти Маріуполя зустріли Наталію Королевську траурним вінком. Фото: "Фейсбук"У "Фейсбуці" активісти Маріуполя опублікували фотографії про "теплу зустріч" депутата від "Опоблоку" Наталю Королевську траурним вінком, передають Патріоти України. Та ще й зробили на вінку напис: "Політичному трупу Н. Королевській від жителів Маріуполя".

"Королевська,одна з лідерів Опоблоку, приїзжає до нас з "благородной целью обеспечить мир на Донбасе". А чи не вона і закликала до нас цю війну?І наша місцева влада організувала цю зустріч в найкращіх традіціях Опоблоку", - обурюється маріупольська волонтер та журналістка Галина Одноріг.

Вона повідомляє, що на зустріч Королевська прийшла тишком нишком, щоб не спілкуватися з народом.

"Саму цю "пані" затягують якимись потайними шляхами, бо не хоче на вулиці з нами спілкуватись , не хоче чути "неудобных вопросов". Вам це нічого не нагадує?..", - пише в "Фейсбуці" журналістка.

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...

У списку може бути Нетаньягу: МКС хоче видати ордери на арешт ізраїльських чиновників, у США пригрозили "помстою"

вівторок, 30 квітень 2024, 15:26

США та їхні союзники стурбовані тим, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) може видати ордери на арешт ізраїльських чиновників саме тоді, коли країна наближається до угоди про припинення вогню з ХАМАС, що потенційно може поставити під загрозу, повідомл...