"У парламенті "Народний фронт" відверто демонструє те, що він мріє знищити НАБУ. БПП - те саме" - Ситник (відео)

Директор бюро наголосив, що представники фракції "НФ" у Верховній Раді вважають, що діяльність його відомства спрямована саме проти них

Артем Ситник. Фото:BBC

Представники коаліції у Верховній Раді України постійно виступають проти Національного антикорупційного бюро України. Про це в ефірі 5 каналу заявив директор НАБУ Артем Ситник, передають Патріоти України.

"Є групи впливу, скажімо так. "Народний фронт" відверто демонструє те, що він мріє знищити антикорупційне бюро. Чомусь вони вважають, що нашу діяльність саме проти них спрямовано. Хоча, якщо подивитися, це не відповідає дійсності. Блок Петра Порошенка – те саме", – сказав він.

За словами Ситника, опозиційні політики таким не займаються, тому що "не мають можливостей".

"Законодавство, яке обмежує нас у рухах, усе в руках коаліції, у руках тих політичних сил, які мають можливість ухвалювати рішення в парламенті", – зазначив директор НАБУ.

Як відомо, Національне антикорупційне бюро було створено в Україні 16 квітня 2015 року. Того ж дня його очолив 35-річний юрист Артем Ситник.

Заробітна плата рядового слідчого в НАБУ становить понад 30 тис. грн. 1 травня 2017 року в НАБУ заявили, що у відомстві працює 158 детективів.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...