У Пентагоні розробляють новітню суперзброю, що здатна докорінно змінити принципи ведення війни

​США працюють над створенням безпілотних літаків, здатних без будь-якої допомоги людини шукати і впізнавати бійців противника, а також безпілотних кораблів, які зможуть знаходити і знищувати підводні човни.

Американські військові працюють над створенням озброєння, що володіє штучним інтелектом. Фото: Minval.az.

Напередодні стало відомо, що міністерство оборони США проводить випробування безпілотників (БЛА), призначених для радіоелектронного і вогневого придушення ворожих засобів протиповітряної оборони (ППО) і ударів по позиційних районах наступальної зброї ймовірного противника. А сьогодні з'явилася інформація про те, що в США зараз працюють над створенням куди більш потужного і грізного озброєння. Американські військові нині працюють над створенням озброєння, що володіє штучним інтелектом. Про це пише The New York Times з посиланням на джерела в оборонному відомстві США, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До новітніх розробок відносяться безпілотні літаки, здатні без будь-якої допомоги людини шукати і пізнавати бійців противника.

Крім того, Пентагон має намір створити безпілотні кораблі, що можуть знаходити і знищувати підводні човни.

Представники міністерства оборони США кажуть, що зброя необхідна для підтримки військової переваги над Китаєм і Росією. У Пентагоні вже виділили 18 мільярдів доларів на розвиток нових типів озброєння.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...