У Путіна проблеми: Російські найманці тікають з Донбасу - кидають зброю і боєприпаси – розвідка

Великі втрати скотське ставлення командування, підвищені вимоги від кремлівських кураторів, урізання матеріального забезпечення. Все це погано вливає навіть на «ідейного» ворога, не кажучи вже про всіх інших. Тенденції наростають.

Терористи, які воюють на Донбасі проти української армії, масово тікають. Бойовики більше не бажають приймати участь в бойових діях. Тривають випадки дезертирства особового складу з'єднань і частин так званого "1 Армійського корпусу ДНР". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, зазначають Патріоти України.

Так, за даними розвідників, 5 березня двоє "військовослужбовців" 5-ї окремої мотострілкової бригади (Донецьк) самовільно залишили місце служби.

Кинувши табельну зброю, вони поїхали в Росію. Нагадаємо, російські терористичні формування за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...