У Путіна прокоментували перемогу України на Євробаченні-2016

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков на запитання про те, чи не повинна Росія відмовитися від участі в Євробаченні-2017, заявив що ще рано "шашкою махати!".

Дмитро Пєсков. Фото: uapress.info.

Україні доведеться дотримуватися правил відбору учасників "Євробачення-2017", оскільки вони однакові для всіх країн. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Євробачення" - це міжнародний конкурс, і приймаюча сторона повинна дотримуватися правил "Євробачення. Все інше - це їх компетенція", - додав Пєсков.

Відповідаючи на питання, чи не повинна Росія взагалі відмовитися від участі в музичному конкурсі в наступному році, Пєсков сказав: "Зачекайте шашкою махати!".

Відзначимо, що раніше в ефірі однієї з російських радіостанцій депутат Верховної ради Антон Геращенко заявив, що на "Євробачення-2017", яке пройде в Україні, не зможуть потрапити кандидати від Росії, які висловлюються "в підтримку російської агресії проти України".

Нагадаємо, у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення 2016", який проходив в Стокгольмі (Швеція) перемогла представниця України Джамала. Таким чином, конкурс "Євробачення-2017" пройде в Україні.

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...