У Путіна пригрозили знищити "Правий сектор" і кримських татар-блокадників

Член ради Федерації заявила. що Росія зобов'язана натискати на больові точки України.

Ольга Ковітіді. Фото:sevpanorama.info

Член Ради Федерації Росії Ольга Ковітіді закликала Росію натиснути на Україну через припинення електропостачання окупованого Криму. Про це Ковітіді заявила в ефірі Російської служби новин, повідомляють Патріоти України.

"З терористами ми ні про що говорити не будемо, їх треба знищувати. А певний тиск на Україну потрібен, знаючи, під чиєю п'ятою вона знаходиться.

Вони (влада і жителі України, - pед.) повинні розуміти, що Росія з ними бавитися не буде. Коли припинилися поставки вугілля антрациту, вони почали замислюватися.

Вони ж не відчувають чужий біль, вони забули, що на території Криму живуть етнічні українці. Натискати на больові точки ми просто зобов'язані", - заявила вона.

Ковітіді назвала підрив опор ЛЕП добре спланованим терактом, який спрямований на залякування населення окупованого півострова.

За словами Ковітіді, праворадикали кримськотатарського меджлісу і "Правий сектор", які об'єдналися на території України - це терористична організація.

"Відносно якої повинні бути застосовані всі ті важелі, про які говорив Володимир Путін ... І поки ми не знищимо цю терористичне угрупування - толку не буде.

Але наші кроки будуть відповідати нормам міжнародного права", - підкреслила сенатор.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...