У РФ повідомили про атаку дронів на свою головну військову базу у Сирії

Росіяни запевнили, що наразі авіаційна база функціонує за плановим режимом.

Російська авіабаза Хмеймім. Фото: соцмережі.

Представники російської авіабази у Хмеймімі повідомили про атаку безпілотних літальних апаратів на військовий об'єкт. Про це пише РИА Новости, передають Патріоти України.

"Вночі 24 квітня засобами контролю повітряного простору російської авіабази Хмеймім неподалік від аеродрому були помічені невеликі повітряні цілі невідомого походження. Штатні зенітні вогневі засоби російської авіабази знищили їх", – повідомив представник російської авіабази в Сирії.

Він запевнив, що наразі авіаційна база функціонує за плановим режимом. Додамо, 23 квітня президент Сирії Башар Асад прийняв делегацію з російської партії "Єдина Росія" і заявив, що агресія США, Франції і Британії не зупинить боротьбу із тероризмом. Нагадаємо, 14 квітня США, Великобританія та Франція здійснили військову операцію в Сирії у відповідь на хімічну атаку урядовими силами Башара Асада.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...