У Росії хочуть припинити авіасполучення з Туреччиною

Таку пропозицію до Росавіації направив віце-спікер Держдуми РФ.

Віце-спікер Держдуми Микола Лєвічєв. Фото:slon.ru

Віце-спікер Держдуми Микола Лєвічєв направив у Росавіацію запит з проханням негайно припинити авіасполучення між Росією і Туреччиною, поки не будуть вжиті заходи щодо усунення будь-яких можливих джерел терористичної загрози в турецьких аеропортах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Національний авіаперевізник Туреччини Turkish Airlines в даний час здійснює рейси зі Стамбула та інших турецьких міст у цілий ряд населених пунктів, що знаходяться в зоні підвищеної терористичної небезпеки, йдеться в запиті депутата.

Одночасно з цих же турецьких аеропортів здійснюється відправлення літаків в різні російські міста, продовжує Лєвічєв.

На думку віце-спікера від "Справедливої Росії", в умовах, коли ставлення влади Туреччини до терористичного угруповання "Ісламська держава" не можна називати негативним, існує високий ризик проникнення бойовиків в турецькі аеропорти, що може призвести до підвищення терористичної загрози для російських літаків.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...