У Шокіна пояснили, чому Єврокомісія зняла санкції з Богатирьової

Сенсу в санкціях проти екс-міністра охорони здоров'я немає, крім політичної складової, вважають в ГПУ.

Раїса Богатирьова. Фото:vip.tyzhden.ua

З голови Міністерства охорони здоров'я часів Януковича Раїси Богатирьової зняли санкції через відсутність коштів за кордоном. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив начальник Головного слідчого управління - начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, передають Патріоти України.

Горбатюк заявив, що сенсу в санкціях проти Богатирьової немає, крім політичної складової. "Представники Єврокомісії уникають будь-яких тверджень до прийняття розгляду цього питання (продовження санкцій. - ред.) Єврокомісією.

Остаточне рішення ще не прийнято. Тут складно сказати, це на розсуд членів Єврокомісії. Рішення полягає в заморожуванні коштів, але у Богатирьової за кордоном кошти не виявлені. Тому сенсу наявності санкцій немає, крім політичної складової ", - сказав він.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...