У США розробили резолюцію про недопущення Росії до виборів у Європі

Американські конгресмени закликали РФ припинити подібну діяльність.

Конгрес США. Ілюстрація:Кореспондент.net

США занепокоєні можливим впливом Кремля на хід виборів у Європі. У Конгресі в зв'язку з цим зареєстрували двопартійну резолюцію - акт про недопуск Росії до виборів у Європі. Про це повідомляється в сюжеті Голосу Америки, інформують Патріоти України.

У проекті документа перераховані факти втручання Кремля в політику європейських країн у минулі роки. Зокрема, мова йде про атаки російських хакерів в Україні, Німеччині, Болгарії та Італії. У документі також йдеться про використання "армії тролів" у соціальних мережах для поширення фейкової інформації на підтримку кампанії по Brexit.

Як повідомляється, в резолюції конгресмени закликають РФ негайно припинити подібну діяльність, а американську владу - ввести нові санкції за хакерські атаки і пропагандистські кампанії.

10 березня повідомлялося, що президент США Дональд Трамп попросить канцлера Німеччини Ангелу Меркель під час зустрічі на наступному тижні висловити свою думку про те, як Сполучені Штати можуть допомогти розв'язати конфлікт на сході України.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...