У старого шулера пасьянс не склався: "З дестабілізацією України Путін прорахувати", - Бальцерович

Сигнали є. І сигнали обнадійливі для України ,і зловісні для її головного ворога.

Лешек Бальцерович

"Путін намагається підвищити градус напруги, сподіваючись, що це дестабілізує ситуацію в Україні, але мені здається, що він прорахувався", - сказав в інтерв'ю телеканалу TVN24 радник президента України Петра Порошенка Лешек Бальцерович, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Польща".

"Путін нічого так не боїться, як успіху демократичної України, а економічне зростання в Україні все більш помітне. Якщо процеси реформи будуть проводиться в прискореному режимі, тобто ймовірність, що показники економічного зростання в наступному році буде значно кращим, ніж у нинішньому", - зазначив Бальцерович.

"Звичайно, я не знаю, що відбувається в голові президента Володимира Путіна, але я б не виключав можливості того, що для нього стабілізація ситуації в Україні - це поганий сигнал. Успіх демократичної України - небезпечний сигнал для росіян", - підкреслив Бальцерович.

Польський адник українського президента також зазначив, що не знає, чи зважиться президент Путін на чергову атаку на Україну, але, незважаючи на це, Захід повинен продовжувати підтримувати Київ.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...