У сирійському Алеппо готуються до вирішального бою

Близько 2 тисяч солдатів урядової армії, найманців з Іраку, Ірану і члени терористичного руху "Хезболла" прибули в Алеппо в неділю ввечері.

У Сирії готуються до бою за Алеппо. Фото: АР.

Сирійські війська Асада та опозиція збирають підкріплення своїх військ, аби остаточно вирішити долю другого за розміром міста країни Алеппо, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Сирії повстанці вже заявляли про початок операції із захоплення стратегічно важливого міста. Два дні тому вони захопили важливі позиції.

Опозиційні війська Сирії заявили про здобуття стратегічно важливої позиції в місті Алеппо. Але сили Асада за допомогою російської авіації постійно штурмують опозицію, намагаючись вибити повстанців з міста.

Згідно з інформацією центру моніторингу за дотриманням прав людини в Сирії, близько 2000 солдатів урядової армії, найманців із Іраку, Ірану та члени терористичного руху "Хезболла" прибули до Алеппо в неділю ввечері.

За словами експерта по Сирії Томаса П'єрта, результат бою буде диктувати подальший хід подій. Однак він зауважив, що це не вплине на припинення війни.

Як повідомлялося раніше, 3 серпня у місті Атареб, що в південно-західній частині провінції Алеппо, авіаналіт стався, в результаті якого загинуло 11 осіб.

Є підозри, що його вчинили російські ВПС. У місті перебували повстанці, які виступають проти режиму президента Асада.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...