У Великобританії з'явиться закон, що розкриє імена друзів Путіна, які зберігають гроші на її території

Як відзначають автори законопроекту, його прийняття допоможе в боротьбі з відмиванням грошей.

Британський парламент. Ілюстрація:Кореспондент Британський парламент на наступному тижні має намір проголосувати закон, який зобов'яже заморські території Великобританії, такі як Британські Віргінські острови та Кайманові острови, розкрити відомості про бенефіціарів компаній, які зберігають гроші на їх територіях. Про це повідомляє The Times, передають Патріоти України.

Очікується, що новації безпосередньо торкнуться російських олігархів. Як відзначають автори законопроекту, його прийняття допоможе в боротьбі з відмиванням грошей. Про підтримку документа вже заявили як депутати правлячої коаліції, так і представники опозиції.

За словами представника Консервативної партії Ендрю Мітчелла, документ спрямований на те, щоб "брудні гроші, що підживлюють найгірші зловживання, не ховалися під британським прапором в будь-якій точці світу".

Британські Віргінські острови та Кайманові острови, які є одними з найпопулярніших податкових гаваней, раніше активно протидіяли спробам змусити їх розкрити дані про активи своїх клієнтів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...