У Венесуелі бушує кривавий Майдан, є жертви (фото, відео)

Під час протестів проти уряду Ніколаса Мадуро загинули як мінімум три людини.

Масові протести в Каракасі. Фото: Обозреватель.

У столиці Венесуели Каракасі третій день проходять багатотисячні акції протесту проти уряду Ніколаса Мадуро з вимогою звільнити політв'язнів і провести президентські вибори. Під час протестів, які закінчилися зіткненнями з поліцією, загинуло як мінімум три людини, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У п'ятницю, 21 квітня, озброєні групи напали на госпіталь у Венесуелі, в якому перебувають 54 дитини, повідомляє агентство Франс Прес із посиланням на дані уряду.

Дев'ять країн Латинської Америки виступили зі спільною заявою, в якій засудили те, що відбувається насильство у ході масових акцій протесту у Венесуелі.

"Уряди Аргентини, Бразилії, Чилі, Колумбії, Коста-Ріки, Мексики, Парагваю, Перу та Уругваю енергійно засуджують насильство, яке було розв'язане в Венесуелі, і висловлюють жаль із приводу втрати людських життів", - йдеться в тексті заяви.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...