У Верховній Раді розгадали маневр Януковича із відмовою від адвокатів

Нардеп Сергій Висоцький переконаний, що екс-президент і його адвокати готують лінію захисту для Європейського суду з прав людини.

В.Янукович і його адвокат В. Сердюк. Фото: Україна молода.Відмова екс-президента України Віктора Януковича від адвокатів у судовому процесі по державній зраді - елемент плану, розрахованого на Європейський суд із прав людини. Про це в коментарі "Обозревателю" заявив народний депутат від "Народного фронту" Сергій Висоцький, передають Патріоти України.

"По-перше, це затягування процесу. Думаю, це не спрацює. Йому вже оперативно дали державних захисників. Але Янукович прекрасно розуміє, що він у суді програє. Тому відмова від адвокатів націлена на ЄСПЛ. Це все зроблено під Європейський суд", - зазначив нардеп.

За його словами, лінія Януковича в ЄСПЛ приблизно ясна.

"Він буде стверджувати, що це політично мотивована справа, і що йому не забезпечили право на захист", - підсумував Висоцький.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...