"У всьому винен Ситник": Мартиненко прокоментував звинувачення в свій бік (відео)

​Колишній народний обранець записав відеозвернення.

Микола Мартиненко. Фото:скрін відео

Екс-депутат Микола Мартиненко прокоментував звинувачення проти нього. Відповідне відеозвернення оприлюднив "Народний фронт" у Facebook, передають Патріоти України.

"Звинувачення проти мене фальсифіковані за вказівкою директора НАБУ Ситника. Ця справа є політичною і не підкріплена ніякими доказами", - заявив він.

Мартиненко нагадав, що відмовився від мандату ще у 2015 році, "щоб НАБУ перевірило фейкові звинувачення проти мене, які тиражувались за гроші".

"Я нікуди не ховаюсь, перебував в Україні і надав усі свідчення. Однак, директор НАБУ Ситник вирішив пропіаритись. Він хоче переключити увагу від провалів у роботі НАБУ і своєї політичної заангажованості", - сказав він.

У "Народному фронті" вважають вибірковим правосуддям затримання екс-депутата Миколи Мартиненка. Про це йдеться у заяві партії.

Зокрема, політсила вважає, що це затримання є "ознакою вибіркового правосуддя та політично мотивованих дій антикорупційних органів".

Також зазначається, що справу проти Мартиненка НАБУ "намагається фальсифікувати вже півтора роки і жодних доказів проти нього так і не знайшло".

"Народнйи фронт" стверджує, що тримання під вартою Мартиненко має згодом ухвалити суддя Солом'янского райсуду Києва Бобровник, який, за інформацією партії, перебуває на гачку у НАБУ.

"Сьогодні керівники НАБУ використовують цю тему (затримання) для переключення уваги з провалів у своїй роботі, оскільки у суспільства до антикорупційного бюро накопилось багато питань через неефективність та політичну вмотивованість. На свободі залишаються соратники Януковича, які розікрали державу. НАБУ відмовилось повертати гроші Януковича – з цього приводу наша фракція офіційно неодноразово зверталась до бюро. Замість цього НАБУ атакує політика з послідовно українською і антиросійською позицією", - кажуть у політпартії.

У політсилі наголошують, що Мартиненко нікуди не ховається і доводитиме свою невинуватість і заангажованість НАБУ в суді.

"Народний фронт" вимагає об'єктивного розслідування, незалежного суду та негайного відсторонення судді Бобровника.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...