"У всьому винні євреї": У Держдумі вимагають бомбити Ізраїль

На думку парламентарія Олександра Шеріна, на майданчику, звідки злітають ізраїльські літаки, треба влаштувати полігон «Схід-2018».

Олександр Шерін. Фото: Ruspekh.ru.

Перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Олександр Шерін вважає, що після краху в Сирії російського літака-розвідника Іл-20 необхідно нанести удар по Ізраїлю, чиї винищувачі нібито спровокували інцидент, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

На думку парламентарія, на майданчику, звідки злітають ізраїльські літаки, треба влаштувати полігон «Схід-2018». «Я закликаю системи "Бастіон", С-400, "Іскандер" показати, як вони реально працюють. Ось у нас полігон "Схід-2018", ось те ж саме треба зробити з тим майданчиком, з якого злітають літаки, - ось і все», - заявив Шерін радіостанції «Говорит Москва».
Він зазначив, що згоден з позицією Міноборони про відповідальність ізраїльської сторони за те, що трапилося. «Вина лежить на тих, хто нагнітає обстановку навколо Сирії, хто бере на себе одноосібне право приймати рішення підняти в повітря літаки, наносити удари по Сирії, які дестабілізують ситуацію. Ми не можемо розібратися і зрозуміти, куди нам зосереджувати свої зусилля, де відстежувати. Тобто таке відчуття, що Америка, Німеччина, Франція, а особливо Ізраїль працюють в інтересах бойовиків ІДІЛ (заборонена в РФ терористична організація)», - заявив Шерін.

Перший заступник голови комітету Держдуми з оборони нагадав, що Ізраїль в разі загибелі своїх військовослужбовців відповідає дуже жорстко. «Ізраїль вважає абсолютно прийнятним і адекватним піднімати вертоліт і зносити кілька вулиць якого-небудь села або кілька будинків на палестинській території. Ми весь світ так привчили, що РФ не піде на такі заходи. Тому ми будемо ловити з вами, як тенісною ракеткою кульки-воланчики, чиїсь ракети, будемо в постійній напрузі перебувати і будемо, відповідно, думати, скільки наших літаків ще зіб'ють», - резюмував він.

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...