Убитий брат Кім Чен Ина постійно боявся і був параноїком, - The Guardian

​Кім Чен Нам побоювався свого брата Кім Чен Ина і жив в Малайзії під чужим ім'ям.

Кім Чен Нам. Фото: Твіттер.

Брат північнокорейського лідера Кім Чен Ина Кім Чен Нам в останні роки постійно побоювався за своє життя. Про це пише видання The Guardian з посиланням на близьке оточення Кім Чен Нама, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами близького друга старшого сина Кім Чен Іра Ентоні Сахакяна, з яким вони вчилися в престижній школі в Швейцарії, Кім Чен Нам в останні два роки часто бував в Женеві, і останній раз вони бачилися близько місяця тому.

Сахакян розповів, що Кім Чен Нам побоювався свого брата - Кім Чен Ина. Він не виключав, що останній бачить у ньому загрозу своїй владі. Співрозмовник видання додав, що Кім Чен Нам "постійно боявся" і "був параноїком".

4 лютого південнокорейське агентство Yonhap повідомило, що в Малайзії убитий єдинокровний брат лідера КНДР Кім Чен Ина. Його нібито атакували дві жінки з отруєними голками. Підозрювані втекли з місця злочину.

Поліція Малайзії передала слова очевидців, які бачили, як якасьжінка покрила голову Кім Чен Нама тканиною, просоченою непізнаною рідиною. Жертва звернулася до медиків, але врятувати її не вдалося.

Одна із затриманих, індонезійка Сіті Айши, заявила, що їй заплатили за те, щоб вона "розіграла кількох чоловіків".

Відомо, що в Малайзії Кім Чен Нам перебував з документами на ім'я Кім Чхоль. Поліція Макао (Китай) взяла під охорону сім'ю вбитого.

Кім Чен Нам був старшим сином покійного лідера Північної Кореї Кім Чен Іра і жив за кордоном, не займаючи жодної державної посади. Він був народжений в результаті позашлюбного зв'язку Кім Чен Іра з актрисою південнокорейського походження.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...