​Удар по «кровосісям»: Австрія починає «злив» активів представників "режиму Януковича", - посол

Заступник генпрокурора Євген Єнін в ході зустрічі з послом Австрії в Україні Герміна Поппеллер обговорили активізацію двостороннього співробітництва в питанні австрійських активів діячів злочинного режиму, що обрали цю центральноєвропейську країну в якост
Микола Янович може залишитися на "голій" пенсії Путіна

У вівторок, 12 липня 2016 року, відбулася зустріч заступника Генерального прокурора України Євгенія Єніна з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні пані Герміне Поппеллер, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

Євгеній Єнін повідомив присутнім про пріоритети реформування Генеральної прокуратури України, відзначив позитивне її просування та активну діяльність відомства на цьому напрямку.

«Основним завданням, що стоїть перед Генеральною прокуратурою, є відновлення довіри суспільства», - відзначив Євгеній Єнін.

Заступником Генерального прокурора України також поінформовано австрійську сторону про інші не менш важливі напрямки реформування відомства та зусилля, спрямовані на забезпечення належного розслідування, направлення до суду та постановлення вироків стосовно високопосадовців, причетних до корупційних злочинів.

Герміне Поппеллер подякувала українській стороні за висвітлення інформації щодо діяльності Генеральної прокуратури України, та запевнила учасників зустрічі у підтримці з боку Республіки Австрія на шляху реформування відомства та посиленні ефективності двостороннього співробітництва у сфері кримінальної юстиції з метою боротьби з міжнародною злочинністю.

«На імідж Республіки Австрія та України негативно впливає той факт, що представники колишнього «режиму Януковича» володіють там активами, здобутими злочинним шляхом, тому необхідно активізувати співпрацю між нашими країнами», - зазначила пані Поппеллер.

Сторони подякували одна одній за конструктивну зустріч та висловили надію на подальшу конструктивну співпрацю.

Нагадаємо, що серед тих, хто переховує активи у Австрії значяться такі діячі як батько та син Азарови, Курченко і ряд інших соратників Януковича.

Свої люди? Заступник Резнікова, який погодив купівлю “яєць по 17”, отримав посаду в МЗС

вівторок, 14 травень 2024, 9:57

Колишнього заступника міністра оборони з питань фінансів та внутрішнього аудиту Ростислава Замлинського призначили послом з особливих доручень Міністерства закордонних справ., пише Центр протидії корупції. Деталі: В Центрі проаналізували декларації пос...

"Тепер тисячі жителів тікають": Битва за Вовчанськ може стати першим великим боєм нового наступу РФ, - Forbes

вівторок, 14 травень 2024, 9:55

На місто наступає до п'яти батальйонів російської армії. Як пише Forbes, битва за Вовчанськ у Харківській області може стати однією з перших великих битв нового наступу Росії на півночі. Підрозділи кількох бригад ЗСУ, зокрема 59-ї мотострілецької брига...