"Уху ели": Як Путін з Медведєвим на рибалку ходили (фото)

"Жодної п'яної морди, зате тарілочки фарфорові! Що за рибалка?", - пишуть користувачі соцмережі.

Путін з Медведєвим "випадково" забрели на вогник до рибалок. Фото: Твіттер.

У соціальній мережі звернули увагу, що у рибалок, з якими їли юшку президент РФ Володимир Путін і російський прем'єр Дмитро Медведєв, абсолютно "випадково" знайшлися порцеляновий сервіз і лаковані пеньки. Про це написав на своїй сторінці в Twitter користувач з ніком Гуго Карлович, повідомляють Патріоти України.

"Жодної пропитої пики, це не рибалки!", "Рибка то теж, мабуть, привезена з собою, а то, не дай бог, годувальники ще якого гельмінта проковтнуть", "У нас по всій країні на рибалку в новеньких робах і з фарфоровими сервізами ходять. Що тут дивного?", - пишуть коментатори.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...