Україна провела успішні випробування ракет, - Турчинов (відео)

Ракети виробництва «Укроборонпрому» та Державного космічного агентства України точно вразили визначені цілі.

Олександр Турчинов. Фото: iPress.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про успішні планові випробувальні запуски українських ракет, що були вироблені у кооперації підприємств ДК «Укроборонпром» та Державного космічного агентства України. Про це УНІАН поінформували у прес-службі РНБО, передають Патріоти України.

За його словами, під час випробувань було здійснено перевірку системи керування ракетами та точності ураження цілей на максимальній дальності.

«Всі запуски відбулися успішно. Ракети точно вразили визначені цілі», - сказав секретар РНБО України.

Він також наголосив, що завдяки реалізації ракетної програми, затвердженої РНБО, «вже з четвертого кварталу 2016 року Збройні сили України почали одержувати потужну ракетну зброю, здатну надійно виконувати складні бойові завдання».

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...