Україна та Хорватія посилюють співробітництво

Як для скромного за статусом диппредставництва, хорватська сторона на відкриття представила дуже вражаючу делегацію. Саме через це, мабуть, Клімкіна терміново посилили Мариною Порошенко. Адже Гройсман у відпустці.
Хорватське місто Спліт. Фото: соцмережі.

У Хорватії 20 серпня відбулося офіційне відкриття почесного консульства України в Хорватії. Про це повідомила прес-служба Посольства України в Хорватії в Twitter, передають Патріоти України.

Дипломатичну установу відкрили в місті Спліт. На церемонії відкриття були присутні прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович, міністр оборони Хорватії, голови МВС і МЗС країни, а також почесний консул України в Хорватії Івіца Піріч.

Україну представляли міністр закордонних справ України Павло Клімкін та перша леді України Марина Порошенко.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...