Україна введе візовий режим з Росією (ВІДЕО)

Внаслідок цього у важкому становищі можуть опинитися українські трудові мігранти.

Олександр Турчинов. Фото: скрін відео

Україна вже в 2016 році може ввести візовий режим з Росією. Причому не звичайний, а найсуворіший. Про це в інтерв'ю 5 каналу заявив секретар Ради національної безпеки країни Олександр Турчинов, зазначають Патріоти України.

За словами глави РНБО, саме зараз вирішенням даного питання займається українське Міністерство закордонних справ. Єдина причина, по якій Кабінет Міністрів поки не квапить МЗС - значна кількість українських трудових мігрантів на території Росії, які неминуче постраждають від контрзаходів Москви.

"Ще в 2014 році РНБО ухвалила рішення про введення візового режиму з Російською Федерацією та доручила Кабінету Міністрів реалізувати це завдання, - розповів журналістам Олександр Турчинов.

- Перший етап цього плану вже реалізований. Ви знаєте, що на територію України російський громадянин може потрапити виключно по закордонному паспорту.

Але я переконаний, що з нового року ми повинні ввести реальний і досить жорсткий візовий контроль, візовий режим з Росією. У нас дуже багато українців перебувають в РФ, і це одна з причин, по якій уряд не прискорює введення візового режиму, оскільки ми розуміємо, що відразу ж будуть початі синхронні дії Росії." - сказав Турчинов.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...