Український міністр розповів, як на форумі в Польщі зал підняв на сміх депутата з РФ

Представниця Росії "щиро" дивувалася, чому українці звинувачують росіян у збройній агресії, адже, на її думку, в Україні - громадянська війна, а російських солдат на Донбасі немає.

На форумі "Європа-Україна" висміяли депутатку з РФ. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

На форумі "Європа-Україна" у Польщі, де сьогодні декілька народних депутатів України влаштували демарш через російських представників, стався кумедний випадок навколо депутата з РФ. Про ситуацію на своїй сторінці в Facebook написав міністр молоді та спорту Ігор Жданов, інформують Патріоти України.

"Сьогодні на одній із пленарних сесій форуму "Європа - Україна" у Польщі депутатша з Держдуми Росії, виконуючи, напевно, свої темники, "щиро" здивувалася тому, що українці заявляють про збройну агресію РФ проти України.

Мовляв, це громадянська війна, а ми, тобто росіяни, всі такі білі і пухнасті. Сміявся весь зал. Весь світ знає, що російські війська воюють на сході України, а депутатша ні. Хоча б матчастину вивчила, тобто Путіна, адже той недавно це визнав у своїх інтерв'ю. До речі, зброю, яку виробляють лише в Росії, теж в супермаркеті за рогом не купиш", - пише Жданов.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...