Український полонений снайпер розповів про тортури до ув'язнених в "ДНР"

Артем Хорунжий спочатку знаходився в підвалі будівлі СБУ в окупованому Донецьку, а потім був відправлений в Іловайськ на примусові роботи.

Підвал в "ДНР". Ілюстрація: Преса України.

Снайпер батальйону "Донбас" Артем Хорунжий розповів про знущання і тортури, яким бойовики самопроголошеної ДНР піддавали його і інших полонених. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "НВ", передають Патріоти України

Хорунжий спочатку знаходився в підвалі будівлі СБУ в окупованому Донецьку, а потім був відправлений в Іловайськ на примусові роботи. За його словами, у Донецьку до полонених ставилися погано.

Хорунжий розповів, що в підвалі донецького СБУ умови були дикі, полонених годували дуже погано.

Хорунжий також зізнався, що пережив у полоні інсценування розстрілу, оскільки не захотів говорити на камеру російського телебачення те, що від нього хотіли.

Як повідомляли Патріоти України, волонтер Мирослав Гай розповів про нелюдські тортури, яких зазнали перед смертю бійці АТО, які потрапили в полон під час боїв на Світлодарській дузі.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...