Українця Георгія Логвинського одноголосно обрано віце-президентом ПАРЄ

Посада віце-президента і члена бюро ПАРЄ - найвища посада на міжнародній парламентській арені за всю історію України.

Георгій Логвинський. Фото: Голос Криму.

Георгія Логвинського обрано віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Чергова перемога України на міжнародному фронті - в Страсбурзі, за одноголосної підтримки залу, мене обрали віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи. Це величезна честь, гордість і відповідальність для мене", - написав він.

Логвинський додав, що посада віце-президента і члена бюро ПАРЄ - найвища посада на міжнародній парламентській арені за всю історію України.

Нагадаємо, раніше Патріоти України повідомляли, що Педро Аграмунт переобраний президентом ПАРЄ на другий термін.

Аграмунт став президентом ПАРЄ у січні 2016 року. Він відомий своєю проросійською позицією і неодноразовим нехтуванням правилами ПАРЄ і став першим, хто порушив багаторічну традицію спілкування з пресою, скасувавши прес-конференції перед початком сесій.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...