​Улюблений позашлюбний син лейтенанта Шмідта від Януковича: "Гоблін" ляпнув, що на Крим його поставив "послідовний"

Ну не хоче виходець з «братви», щоб його вважали самозванцем та та «лялькою» Кремля. Легітимності забажав від «легітимного».

"Легітимний" Сергій Аксьонов

Самопроголошений глава окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявляє, що екс-президент Віктор Янукович погодив його кандидатуру на пост голови Ради міністрів півострова, зазначають Патріоти України.

Як передає ТАСС, про це «голова» Криму заявив російським інформагентствам 10 березня.

"З керівництвом Росії узгодження не було на той момент, ми ще не перебували в контакті. А Янукович таке узгодження підписав. Це було 27 лютого ввечері", - стверджує Аксьонов.

За словами зрадника, узгодження потрібне було для "чистоти процесу". "Де-юре він був на той момент президентом, він просто легалізував рішення з точки зору судової перспективи", - заявив Аксьонов.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...