"Уряд не новий, є шість "смотрящих": Наливайченко про кулуарні змови і кнопкодавство в Раді (відео)

Замість створення дієвої коаліції мали місце чергова кулуарна змова і кнопкодавство, вважає екс-голова СБУ.

Валентин Наливайченко. Фото:скрін відео

На думку Валентина Наливайченка, події у Верховній Раді довели: уряд не новий, у ньому також є шестеро "смотрящих". Про це лідер громадсько-політичного руху "Справедливість" заявив в ефірі каналу 112 Україна, передають Патріоти України.

Політик, який у минулому двічі обіймав посаду голови СБУ, вважає, що нова якість і нові зміни починаються із рішучої боротьби з корупцією, скасування офшорних схем. А цього не відбулося.

"Власне треба розуміти, що побачив сьогодні весь світ: офшорні рахунки, схеми, які залишилися", – підкреслив Наливайченко. І при цьому наголосив, що замість створення дієвої коаліції мали місце чергова кулуарна змова і кнопкодавство. Наливайченко припускає, що окреслене призведе до такого ж краху, як і з попереднім урядом, тільки цього разу процес буде ще болючішим для людей і країни.

"Усі зазіхання і розподіл посад до чого звелися? Тепер ми маємо у шість разів більше "смотрящих" віце-прем'єрів. Думаєте, вони працювати будуть? Ні – свої офіси облаштовувати! Пересідати в чергові "Мерседеси". Навіщо країні посади шістьох віце-прем'єрів? Це дублювання функцій! Від зміни уряду – мало що зміниться. Нова якість почнеться тоді, коли в уряді перестануть красти", – вважає Наливайченко.

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...