Усе через "республіки": Нардеп пояснила, навіщо Путіну утримувати Савченко в РФ

Кремль буде використовувати всі способи, в тому числі і Надію, щоб принизити український народ і загнати країну в безвихідь.

Акції на підтримку Надії Савченко пройшли по цілому світу. Ілюстрація:ua.krymr.com

Президент Росії Володимир Путін переслідує дуже просту мету в справі української льотчиці Надії Савченко. Таку думку в коментарі Обозревателю висловила позафракційний народний депутат Ганна Гопко, інформують Патріоти України.

"У Путіна є одна проста мета. Він хоче легалізувати "ДНР" та "ЛНР", щоб постійно шантажувати Київ, гальмувати розвиток України. Він ніяк не може зупинитися і зрозуміти, що тут є своя політична нація.

У його розумінні ми просто територія. Тому Путін буде використовувати всі способи, в тому числі і Надію, щоб принизити український народ і загнати країну в безвихідь", - зазначила Гопко.

У той же час вона підкреслила, що міжнародний тиск на Кремль, який посилився, коли Савченко оголосила сухе голодування, має спрацювати.

"Нас багато підтримали. Ми бачимо, як об'єдналася українська громада в усьому світі. Тиск повинен спрацювати. Але потрібно намагатися впливати не тільки на Путіна, але і на інших впливових представників Росії", - вважає нардеп.

За її словами, тоді Савченко буде цілком реально обміняти на російських військових.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...