Усунути Яценюка: Гройсман розказав, коли вирішиться питання з прем'єром

Перш за все необхідно заслухати звіт про роботу голови Кабміну, впевнений спікер ВР.

Володимир Гройсман. Фото:ukr-online.com

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман вирішить, чи буде він голосувати за відставку прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, коли почує звіт про його роботу. Про це він заявив у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" у четвер, 26 листопада, передають Патріоти України.

"Що стосується голосування по прем'єр-міністру. Настане 11 грудня ми почуємо звіт прем'єр-міністра, ми почуємо про те, що зроблено, почуємо про його погляди на майбутнє, програми, які нам потрібно оновити", - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що в будь-якому випадку відновлення міністерств повинно відбутися. "Те, що відновлення міністерств повинно відбутися в українському уряді, у мене немає жодного сумніву.

Але це має бути достатньо системна робота", - зазначив Гройсман. Він додав, що звіти необхідно робити хоча б раз на місяць.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...