Уже змився: У НАБУ з'ясували, куди полетів "газовий король" Оніщенко

Олександр Оніщенко вилетів на чартерному рейсі в напрямку французького міста Ніцца 14 червня 2016 о 19:54, повідомила Держприкордонслужба України.

Олександр Оніщенко. Фото:www.index.hr

Народний депутат від партії "Воля народу" Олександр Оніщенко, справу якого розслідує Національне антикорупційне бюро України, знаходиться за межами України. Про це 16 червня заявили в Держприкордонслужбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу НАБУ.

"Згідно з інформацією, отриманою від Державної прикордонної служби, народний депутат України Олександр Оніщенко вилетів на чартерному рейсі в напрямку французького міста Ніцца 14 червня 2016 о 19:54. Станом на 15:00 16 червня назад в Україну він не повертався", - сказано в повідомленні НАБУ.

"При цьому в його коментарях, поширених ЗМІ 15 червня під час проведення детективами НАБУ слідчих дій у приміщенні, яке Оніщенко називає своєю прийомною, народний обранець заявляв про те, що знаходиться в Україні, і не збирається країну залишати", - йдеться в тексті.

"Якими б мотивами не керувався Олександр Оніщенко, виїжджаючи за кордон і поширюючи неправдиву інформацію про своє місцезнаходження, поки не існує жодного законного механізму, який би дозволяв обмежувати свободу його пересування. Відповідно до чинного законодавства, щодо народного депутата України правоохоронні органи не можуть проводити будь-які негласні слідчі дії (спостереження, прослуховування тощо) або затримувати його без згоди Верховної Ради України", - відзначили в НАБУ.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...