В 2005 році Путін вкрав перстень переможців американської футбольної суперліги, - WJ (фото)

Власник Patriots Роберт Крафт зізнався, що дав Путіну приміряти перстень переможців Super Bowl, який російський клептократ... просто поклав до кишені і пішов в оточенні агентів КДБ.

Путін вкрав перстень переможців Super Bowl. Фото: Коммерсантъ.

Путін в 2005 році вкрав перстень переможців американської футбольної суперліги. Про це пише в своїй статті "ЦРУ зберігає секрети Путіна" американський оглядач Холман Дженкінс-молодший, передають Патріоти України.

Дана подія, на його думку, мала місце в 2005 році. Інцидент стався, коли менеджер команди Patriots Роберт Крафт показав цей перстень під час зустрічі з Путіним. Фактично Путін пограбував Крафта, скориставшись в той момент своїм становищем.

"Пам'ятаєте, як власник Patriots Роберт Крафт (Robert Kraft) спочатку розповідав ввічливо дипломатичну історію про те, як в 2005 році він подарував пану Путіну перстень переможців Super Bowl. Однак пізніше пан Крафт визнав: пан Путін попросив приміряти перстень, потім "поклав його в кишеню, після чого поряд з ним виявилися три агента КДБ, і вони пішли"- Написав Холман Дженкінс, не вказавши місце даного інциденту.

"Насправді пану Путіну нічого не належить. В крайньому випадку, на більш пізніх ступенях російської клептократії він просто вказує на речі і на людей, які повинні віддати йому ці речі", - додав автор.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...