В Аргентині українці оригінально привернули увагу світу до війни з Росією (фото)

На бордах візуалізували анексію Криму та розмістили посилання на сайт, де задано 100 запитань про злочини Росії проти нашої держави.

Інформаційна кампанія про анексію Криму. Фото: соцмережі.

Міністерство інформаційної політики України на саміті країн великої двадцятки в Аргентині запустили інформаційну кампанію, присвячену українському питанню. Кампанія одного борду – таким оригінальним способом вони вирішили привернути увагу до агресії Росії проти України, передають Патріоти України.

На бордах візуалізували анексію Криму та розмістили посилання на сайт, де задано 100 запитань про злочини Росії проти нашої держави та є пояснення, чому агресія відбувається. У міністерстві кажуть, що журналісти найбільше цікавились незаконним затриманням українських моряків в Азовському морі.

Кампанія мала бути масштабнішою, та аргентинська рекламна агенція відмовилася співпрацювати. "Кілька днів перебуваю в емоційному каматозі через ситуацію навколо агресії РФ проти України на морі. Про Україну, війну й окупацію Криму, піратське затримання українських моряків та багато іншого вже другий день розповідаю провідним аргентинським виданням", – дописала у соцмережі заступниця міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

Джерело: 24 канал

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...