"В августе Путина уже не будет": Експерт розказав, якими стануть наслідки звільнення Савченко для Кремля

Надія показала приклад стійкості духу, який не можна зламати, впевнений Едуард Багіров.

Путіну залишилося недовго сидіти при владі. Ілюстрація:newsonline24.com.ua

В результаті обміну української льотчиці Надії Савченко на російських спецназівців Україна "виграла в тисячу разів"; Савченко як депутат ПАРЄ зможе створити в Європарламенті "об'єднання політиків Європи", завдяки чому тиск на путінський режим і особисто президента Росії буде істотно посилено; в результаті в серпні поточного року Володимир Путін вже не буде займати посаду президента Росії. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив голова правління "Міжнародної Ліги захисту прав громадян", правозахисник Едуард Багіров, передають Патріоти України.

"В результаті обміну Надії Савченко на Грушників Україна виграла в тисячу разів, в десятки тисяч разів відносно Росії. Завдяки їй сьогодні відбулося відродження моралі українського народу. Вона показала приклад стійкості духу, який не можна зламати", - заявив він.

На думку правозахисника, "зараз Україна не тільки впевнено, але і однозначно здобуде собі перемогу у війні з Росією".

Багіров пояснив: "Коли Надія виступатиме в Європейському парламенті як європарламентер, тоді всі країни Європи, навіть ті, які були за Путіна, відгукнуться на її заклик посилити санкції проти Росії".

"Швидше за все, вона створить об'єднання політиків Європи, які зажадають більш жорстких відносин з путінським режимом, з Путіним і з кремлівською верхівкою. І це буде каталізатором того, що в серпні поточного року Путін вже не буде займати посаду президента Росії. 18 вересня пройдуть вибори в Держдуму і, швидше за все, дострокові вибори президента Росії", - спрогнозував Багіров.

Він також нагадав про те, що "сайт" Обозреватель "був першим сайтом в Україні, який опублікував мій прогноз про те, що Савченко обміняють на Грушників і про те, що це станеться в кінці травня. Все так і збулося". Правозахисник вірить, що і новий його прогноз збудеться.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...