"Вы что, с ума сошли?": Путін розлютився через дії Міноборони РФ у Криму - Bloomberg

Президент РФ назвав "високим ризиком" інцидент, коли російські військові літаки пролетіли в безпосередній близькості від американського корабля в Чорному морі.

Володимир Путін. Фото:Новое время

Президент Росії Володимир Путін розлютився через дії керівництва Міністерства оборони, які могли привести до відкритого конфлікту з США. За даними агентства Bloomberg, Путін назвав "високим ризиком" інцидент, коли російські військові літаки пролетіли в безпосередній близькості від американського корабля в Чорному морі. Про це пише Slon, інформують Патріоти України.

Як зазначається, під час засідання уряду, деякі його учасники заявили, що американці "заслужили це". У відповідь на це Путін запитав "вы что, с ума сошли?".

Також Bloomberg нагадує, що відносини Росії і НАТО переживають кризу з 2014 року, після того як Росія окупувала український півострів Крим. З тих пір регулярно надходили повідомлення про порушення російськими літаками повітряного простору країн-членів НАТО.

США також називали непрофесійними дії російських льотчиків, що зближалися з їх кораблями, проте в Москві заявляли, що "у нас, можливо, інші стандарти безпеки".

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...