У Дамаску паніка: Асад у терміновому порядку тікає з Сирії - ЗМІ

Примітне, що в якості свого вимушеного притулку кривавий диктатор обрав Тегеран, а не Москву. Можливо Кремль після останніх санкційних ударів з боку США не хоче подальших ускладнень, через надання притулку "друзяці Башару"

Президента Сирії Башара аль Асада евакуюють разом з сім'єю в Тегеран на тлі підготовки США і західних союзників до удару по військових та, можливо, урядових об'єктах у зв'язку з хіматакой асадистів. Таку інформацію поширює видання "Mignews" з посиланням на арабські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що є інформація про "стан паніки" серед сирійського та іранського керівництва. Імовірно, сім'ю Асада вивезуть в Тегеран до кінця тижня.

Дані про евакуацію сім'ї Асада є на арабському сайті Еrm News. За словами джерела, Сполучені Штати розглядають колективну військову відповідь через нещодавну хіматаку в Сирії. Також були перераховані ключові об'єкти в якості потенційних цілей.

Відзначається, що Білий дім, Міністерство оборони США і Державний департамент відмовилися коментувати повідомлення про можливі військові дії.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...