В Дніпрі сталася стрілянина (фото)

В результаті конфлікту між молодими людьми було поранено хлопця.

В Дніпрі сталася стрілянина. Фото: НП.У Дніпрі ввечері 27 травня сталася перестрілка в Соборному районі міста. Про це пише Патрульна поліція Дніпра на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"27 травня, близько 22 години, в поліцію надійшов виклик про бійку молодих людей у Соборному районі міста Дніпро. Заявник повідомив, що під час конфлікту чутні постріли, тому одразу кілька екіпажів миттєво попрямували на місце. За вказаною адресою офіцери виявили пораненого хлопця, якого доставили в лікарню. Також, з'ясували прикмети людей, які здійснювали постріли з пістолета і в якому напрямку вони зникли", - розповіли в поліції.

В одному з дворів правоохоронцям вдалося помітити людей, які схожі на тих, хто вказаний в орієнтуванні. Але коли підозрювані побачили поліцію, то сіли в машину і почали тікати. Правоохоронці почали переслідування. Завдяки спільним зусиллям екіпажів, порушників вдалося зупинити.

"В авто перебувало три хлопці й одна дівчина. Вони зізналися в тому, що раніше у них стався конфлікт із потерпілим і саме вони здійснили постріли. Під час поверхневої перевірки, у підозрюваних знайшли предмети, схожі на зброю", - розповіли в поліції.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...