"В "ДНР" завжди стріляли з житлових кварталів. Люди - не дорожче туалетного паперу", - терорист Ходаковський (відео)

Терористи виконують накази свого головнокомандувача, який казав: "Наші війська не підуть воювати. Ми встанемо за спинами жінок і дітей".

Донецьк. Пряме влучання в котельню. Фото: Твіттер.

"Русский мир" ніколи не розглядав життя людей, як щось цінне. З 2014 року російські найманці без сорому стріляли з артилерії з житлових районів, від шахт і великих магазинів. Як тільки ЗСУ починали відповідати - бойовики втікали". Таку інформацію на своїй сторінці в Facebook озвучив один з ватажків "ДНР" Олександр Ходаковський, передають Патріоти України

За його словами, найманці самі створили структуру, яка контролювала обстріли з межі житлових районів.

"Одні любили виповзти до торгового центру "Ашан" і дати в напрямку противника пару-трійку залпів... Інші ставали регулярно біля вентиляційного ствола шахти Засядька і тікали, як тільки починали бити по них у відповідь", - написав Ходаковський.

Зараз за тим, щоб бойовики не стріляли з житлових районів, за словами терориста, ніхто не стежить. Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко не контролює ситуацію, дрібні чиновники зайняті більш "важливими" справами.

"Таке враження, що держава створена тільки на білбордах, а народ як основа його заявленої філософії не більше, ніж дешевий туалетний папір", - обурився Ходаковський.

Нагадаємо, раніше бійці 72-ї бригади сил АТО повідомили про неодноразові спроби застосування "Градів" по житлових кварталах Авдіївки, що призвело до смерті цивільних осіб і викликало значні руйнування міста.

Терористи здійснюють обстріл міста відразу з 4 різних пунктів, розташованих в межах Донецька.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...