В "ДНР" зник відомий польовий командир, який критикував ватажків "республіки"

Про місце перебування Олексія Петрова (він же «Ізя Кацман») невідомо вже близько місяця.
В "ДНР" зник польовий командир. Фото: Соцмережі.

За перші 18 годин 4 червня спікер АТО Антон Миронович в районі Горлівки зафіксував «тільки» обстріли українських позицій у Зайцевому (на північ від Горлівки) з гранатометів і стрілецької зброї, пишуть Патріоти України з посиланням на Реал.

Місцеві жителі бойові дії почули вже пізно ввечері, і то не найбільш інтенсивні - війна безпілотників:

«21.30. Горловка. ЗУ на юго-западе. Охота».

«21:40. Горловка. Юго-запад. Зенитка стреляет».

Тим часом, горлівчани, в тому числі і сепаратисти, відзначають «пропажу» протягом місяця одіозного і колоритного терориста Олексія Петрова (він же «Ізя Кацман»), який воював за «ДНР» з 2014-го, один з місцевих польових командирів і щирий агітатор «русского мира», який тримав свій сайт (взагалі, судячи з усього, людина не бідна).

Незадовго до зникнення Петров несподівано обрушився з критикою на «мера» Горлівки Івана Приходька і на «ДНР» в цілому. В цілому критика була народною - недалекою і поверхневою (можна подумати, особисто Приходько винен у всіх бідах Горлівки і «ДНР»).

Разом з тим, підозрювати «владу» в тому, що Івана Петрова прибрали або посадили на підвал, поки що особливих підстав немає. Тим більше що перед зникненням він сам написав у соцмережах, що його все дістало і він збирається «зістрибнути» і «залягти на дно». Хоча, якщо ним займалися спецслужби, то зробити для відволікання уваги такий запис - не проблема.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...